Nytt nummer av The Mini Times, TMT138, är ute hos medlemmarna!

Efter ett intensivt arbete av TMT Redaktionen med chefredaktör Magnus  i spetsen har ett nytt nummer redigerats ihop, skickats till tryckeriet, tryckts, hämtats från tryckeriet och postats av medlemsansvarige Henryk  för att sedan distribueras ut till er medlemmar.  Kassören Johan har sedan betalt räkningen. Ordförande Marcus  bidrog med text till ledaren. Som ni ser är det flertal klubbmedlemmar inblandade i produktionen av tidningen.

Vad tycker ni senaste numret av medlemstidningen TMT138? Kom med ros och ris till redaktionen! Kontaktuppgifter.

Passa samtidigt på att skicka in bidrag till nästa nummer, efter TMT138 kommer ju TMT139. TMT är en medlemstidning som bland annat ska spegla klubbens verksamhet så det vore kul att veta vad som händer ute hos er medlemmar. Ni kanske har renoverat en bil, varit på någon träff, hittat delar på lokala loppmarknaden, stött på en granne som tävlade på sextiotalet med Minis, ärvt en bil av morfar, grävt ner en Mini bakom huset, haft en bil som ni sålt och nu vill efterlysa för att köpa tillbaka, skjutsat en student i er bil, fått problem med växellådan som ni har löst och nu vill dela med er av hur man gjorde, med mera. Det finns hur många uppslag som helst att börja skapa ifrån. Gör det du också. Gör det nu!

För er som ännu inte är medlemmar så är ni välkomna in i gemenskapen. Kolla in länk här på hemsidan för mer info hur ni kan bli medlemmar: Bli Medlem.  Så snart ni har betalt så får ni säkert att nummer av TMT138.