Välkommen till Mini Seven Club Sweden (MSCS) hemsida!

About_page

Vi har lagt ner mycket kraft på att göra informationen mer lättillgänglig och överskådlig. Arbetet kommer att fortsätta med att utveckla en sida som kan vara användbar för dig som är medlem i klubben, som är intresserad av den klassiska hundkojan eller dig som är intresserad av klassiska bilar i allmänhet.

För dig som tidigare använt vår sida finns det en hel del nytt godis, till exempel bilder från våra senaste event. Om du söker artiklar från den gamla hemsidan har vi ett Artikelarkiv där alla gamla inlägg finns (dock saknas än så länge bilder i de flesta artiklarna).

Här finns också en eventkalender där du kan se vilka aktiviteter och möten som klubben arrangerar, deltar i eller sponsrar. Vi lägger även upp andra evenemang som vi tycker kan vara av intresse.

Under rubriken Om Klubben hittar du information om klubben och dess historia, hur man blir medlem, årets styrelse, kontaktformulär mm.

För att komma i kontakt med styrelsen eller klubben använder du det nya kontaktformuläret.

 

Lite teknisk info om hemsidan:

Sidans uppbyggnad är Responsiv, det innebär att sidan anpassar sig beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Det innebär exempelvis att du som besökare kan surfa till sajten med en läs/surfplatta, en mobiltelefon eller en dator och att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens plattform.

Sidan är byggd i senaste versionen av WordPress Publiceringsverktyg (https://sv.wordpress.com/) och är därmed testad i enlighet med W3C standad för kompabilitet med alla på marknaden vanligen förekommande operativsystem och webbläsare (inklusive smartphones, läsplattor mm.)

Temat som via använder är Travel Insight by Theme Palace med vissa smärre modifikationer.

För att skydda sidan mot spam och intrång använder vi Akismet Spam Protection och regelbundna uppdateringar av WordPress.

För ytterligare skydd har vi beslutat att inte exponera några email adresser på webbsidan. Via använder istället kontaktformulär.